Atalanta aast op Celtic-sensatie als opvolger Koopmeiners

'Atalanta biedt 23 miljoen op Celtic-sensatie die Koopmeiners moet doen vergeten'

10 augustus om 19:22

Atalanta heeft een nieuw bod gedaan op Celtic-sensatie Matt O'Riley, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De middenvelder van de Schotse topclub moet hoogstwaarschijnlijk de opvolger worden van Teun Koopmeiners, die naar Juventus zal vertrekken.

O'Riley beleefde een absoluut topseizoen vorig jaar en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van verschillende grote Europese clubs. De Deense middenvelder was in 37 competitieoptredens goed voor achttien doelpunten en dertien assists. Ook dit seizoen is O'Riley weer goed begonnen met vier doelpunten in de voorbereiding.

Atalanta is niet de enige club die O'Riley op de korrel heeft. Ook Brighton & Hove Albion zou zeer concreet zijn voor de 23-jarige Deen. Atalanta heeft een nieuw bod van 23 miljoen euro op tafel gelegd. Celtic verlangt echter minimaal 28 miljoen euro. Het ligt in de lijn der verwachting dat O'Riley een toptransfer gaat maken.

Bij Atalanta zijn ze volop op zoek naar een opvolger van de aanstaand vertrekkende Koopmeiners. De Nederlandse middenvelder zal voor tientallen miljoenen de overstap naar Juventus gaan maken. Met O'Riley hebben de Italianen een productieve middenvelder op het oog, die Koopmeiners moet doen vergeten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!