'Atalanta heeft mogelijke opvolger Koopmeiners in vizier en meldt zich bij Celtic'

'Atalanta is bezig met opvolging Koopmeiners en legt miljoenenbod neer bij Celtic'

21 juli om 20:21

Atalanta is dichtbij de komst van middenvelder Matt O'Riley. De Deense middenvelder moet overkomen van Celtic en de onderhandelingen verlopen positief, zo meldt Matteo Moretto. Eerder werd O'Riley al genoemd bij Juventus.

Juventus had O'Riley op het oog als alternatief voor Teun Koopmeiners, die juist de overstap van Atalanta naar Turijn zou moeten maken. De Europa League-winnaar lijkt zelf nu echter het dichtst bij de komst van de middenvelder. Atalanta zou een bedrag van tussen de zeventien en achttien miljoen euro geboden hebben voor de diensten van de Deen, maar daar neemt Celtic geen genoegen mee. Het verschil in vraag en aanbod zou echter behapbaar zijn, en de verwachting is dat beide partijen tot een vergelijk zullen komen.

Waar Juventus O'Riley dus op het oog had als alternatief voor Koopmeiners, lijkt De Oude Dame weer vol in te zetten op de Oranje-international. Juventus hoopt eerst echter inkomsten te genereren, voordat er een grote inkomende transfer plaatsvindt. De verkoop van Matias Soulé en Dean Huijsen zou in totaal zestig miljoen euro moeten opleveren, wist Corriere dello Sport te melden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!