De Bruyne denkt aan stoppen bij België

'Ik stop!': ophef in België, woeste De Bruyne lijkt afscheid aan te kondigen

10 september om 08:23

Er is in België veel te doen om Kevin De Bruyne. De 33-jarige spelmaker stapte zeer geïrriteerd van het veld na de 2-0 nederlaag tegen Frankrijk in de Nations League. Nu duiken er beelden op waarop de middenvelder zou zeggen dat hij stopt bij de nationale ploeg.

Door goals van Randal Kolo Muani en Ousmane Dembélé ging België met 2-0 onderuit in Frankrijk. Na de wedstrijd pakte De Bruyne zijn ploeggenoten hard aan. "Het moet op elke manier beter. De standaard is top, maar als je de top niet aankunt, dan ben je niet goed genoeg", zei hij in de Belgische media. "En als je niet goed genoeg bent, moet je alles geven en zelfs dat wordt niet gedaan door bepaalde mensen."

"Ik kan accepteren dat we niet zo goed zijn als de ploeg van 2018. Maar er zijn andere dingen die onaanvaardbaar zijn", foeterde een cryptische De Bruyne. De uitspraken van de middenvelder maken veel los in België, maar dat is nog niet alles. Direct na de wedstrijd was er een onderonsje tussen De Bruyne en Frank Vercauteren, sportief directeur van De Rode Duivels

Belgische media schrijven dat De Bruyne meerdere malen "ik stop!", roept tegen Vercauteren. In België wordt dan ook volop gespeculeerd of de spelmaker van Manchester City zijn laatste wedstrijd voor de nationale ploeg heeft gespeeld. 

Bekijk de beelden hieronder.