Hancko reageert op Atlético-berichten

Hancko reageert op Atlético-berichten: 'Niet blij met wat media schreven'

4 augustus om 21:56
Laatste update: 5 augustus om 06:58

David Hancko heeft zich uitgesproken over zijn mogelijke transfer naar Atlético Madrid. De verdediger van Feyenoord is niet blij met de berichtgeving in de media, vertelt hij na het winnen van de Johan Cruijff Schaal.

Feyenoord en Atlético onderhandelen al enige tijd over een overstap van Hancko. De Spaanse topclub wil echter nog niet voldoen aan de Rotterdamse vraagprijs. Daarom zou de 26-jarige Slowaak inmiddels zelf 'druk uitoefenen' op zijn werkgever, schreef Marca. De Telegraaf-verslaggever Marcel van der Kraan stelde dan weer dat Los Rojiblancos een bekende tactiek hanteren door zijn hoofd op hol te brengen.

"Ik was niet blij met wat er in de media werd geschreven", reageert Hancko bij ESPN. "Dat mijn hoofd op hol werd gebracht door het salarisvoorstel, dat is helemaal niet waar. Ik heb een heel goed contract bij Feyenoord. Na de contractverlening heb ik een heel goed contract hier. Voor mij gaat het niet om het geld. Ik vind het daarom niet fijn om te horen dat ze mij zouden overtuigen met geld", aldus de mandekker.

Hancko toont begrip voor de houding van Feyenoord, dat vasthoudt aan een bedrag van 35 à 40 miljoen euro. "Natuurlijk. Zij vechten ervoor om zoveel mogelijk te krijgen. Maar daar sta ik volledig buiten en daar kan ik niets aan doen. Natuurlijk hebben we daar discussies over gehad. Ik kan teleurgesteld zijn en er met de pet naar gooien, maar zo ben ik niet. Ik hou van Feyenoord en wil mijn best doen op het veld. Daar focus ik me op."