'United en WHU bijna akkoord over Wan-Bissaka'

'United kan Mazraoui bijna verwelkomen, akkoord met West Ham steeds dichterbij'

31 juli om 09:04

West Ham United en Manchester United zijn dicht bij een akkoord over Aaron Wan-Bissaka. Dat meldt Sky Sports. Als alles in kannen en kruiken is kunnen The Mancunians de transfer van Noussair Mazraoui afronden.

Volgens Sky Sports komen Manchester United en West Ham United steeds dichter bij een akkoord over Wan-Bissaka. Over een groot deel van de aspecten binnen de deal bereikten beide partijen al een principeakkoord, maar er is nog werk aan de winkel als het gaat om de structuur van de overeenkomst en het totaalbedrag.

Het is inmiddels een publiek geheim dat Manchester United na de eventuele transfer van Wan-Bissaka overgaat tot het kopen van Mazraoui. De rechtsback moet overkomen van Bayern München. Beide partijen bereikten naar verluidt al een akkoord voor een bedrag van achttien miljoen euro voor de oud-Ajacied, die bij United herenigd moet worden met Erik ten Hag. Mazraoui en United hebben een overeenstemming bereikt over een vijfjarig contract. De transfer van Wan-Bissaka lijkt de laatste horde die genomen moet worden.

Saillant detail is dat Mazraoui in eerste instantie op weg leek naar West Ham United. De Londenaren verlegden hun interesse naar Wan-Bissaka, die op zijn beurt in eerste instantie aasde op een transfer naar het eveneens geïnteresseerde Internazionale. United leek nog even te denken aan een ruildeal waarin Denzel Dumfries de andere weg zou moeten bewandelen. Uiteindelijk lijkt West Ham de nieuwe club te worden van Wan-Bissaka en Man United die van Mazraoui.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!