'Mazraoui uit vertrekwens bij Bayern, transfersom lijkt bekend'

'Transfersom Mazraoui ligt op straat, ex-Ajacied uit andermaal vertrekwens'

29 juli om 20:34
Laatste update: 30 juli om 10:36

Noussair Mazraoui heeft met Manchester United overeenstemming bereikt over een vijfjarig contract, zo meldt Ben Jacobs. De club van Erik ten Hag zou ongeveer achttien miljoen euro betalen voor de voormalig Ajacied, die Bayern na twee jaar wil verlaten.

De voorwaarde voor een transfer van Mazraoui is echter nog altijd een transfer van Mancunian Aaron Wan-Bissaka, die dicht bij een transfer naar West Ham United zou zijn. De Engelsman kan de weg vrijmaken voor Mazraoui, die voor een bedrag van omstreeks achttien miljoen euro over moet komen van Bayern München. Na Leny Yoro en Joshua Zirkzee moet Mazraoui de derde grote aankoop worden voor United.

In eerste instantie leek juist West Ham aan de haal te gaan met Mazraoui, maar de Londenaren verlegden de interesse naar Wan-Bissaka. Mazraoui zette zijn zinnen daarna op een hernieuwd huwelijk met Erik ten Hag, onder wie de back bij Ajax doorbrak. Naar verluidt moet Wan-Bissaka er nog uit zien te komen met The Hammers, alvorens de transfer van Mazraoui afgerond kan worden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!