'De Ligt blijft mogelijk bij Bayern'

'Nieuws uit Duitsland: kans op transfer De Ligt naar Manchester United slinkt'

30 juli om 12:11

De kans dat Matthijs de Ligt bij Bayern München blijft wordt steeds groter. Dat meldt BILD. De verdediger wordt al weken in verband gebracht met Manchester United.

De onderhandelingen tussen Bayern München en Manchester United over De Ligt hebben nog maar weinig opgeleverd. Het verschil in vraag en aanbod is momenteel te groot. Bayern München wil minimaal vijftig miljoen euro en The Mancunians lijken niet verder te willen gaan dan dertig miljoen euro.

Niet alleen door de moeizame onderhandelingen groeit de kans dat De Ligt in Beieren blijft. Verdediger Hiroki Ito werd deze zomer voor dertig miljoen euro aangetrokken door Bayern, maar heeft een voetbreuk opgelopen in het vriendschappelijke duel met FC Düren. Bayern hoopte Jonathan Tah over te nemen van Bayer Leverkusen als vervanger van De Ligt, maar mogelijk laat Der Rekordmeister de Nederlander nu nog minder snel gaan.

In Duitsland heerst 'het gevoel' dat De Ligt 'gewoon' bij Bayern blijft. De verdediger heeft nog een contract tot medio 2027 bij Bayern. Zijn marktwaarde ligt volgens Transfermarkt op 65 miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!