'Man U, Branthwaite en De Ligt'

'United schakelt door in zoektocht naar verdediger, vraagtekens rondom De Ligt'

28 juli om 13:35
Laatste update: 28 juli om 15:44

Manchester United en Everton zijn niet meer in gesprek over een transfer van Jarrad Branthwaite. Dat meldt Fabrizio Romano. The Mancunians moeten daarom doorschakelen in de zoektocht naar een centrale verdediger.

Erik ten Hag en co. hopen deze zomer twee à drie centrale verdedigers te verwelkomen bij Manchester United. Met Leny Yoro kwam er al één naar de Engelse grootmacht, maar hij raakte zaterdag geblesseerd in het oefenduel met Arsenal. Branthwaite lijkt in ieder geval niet naar The Mancunians te komen. United bracht al twee keer een bod uit op de Engelsman, maar Everton wees beide biedingen af. Inmiddels zijn de clubs niet meer in gesprek.

Ondanks de hoogstwaarschijnlijke komst van Ajax-target Jake O'Brien houdt Everton vast aan de vraagprijs van ongeveer tachtig miljoen euro voor Branthwaite. United kan het financieel gezien niet maken om zo een bedrag neer te leggen voor de centrale verdediger, zeker niet na de komst van Yoro. Daarom moet United doorschakelen.

Het is onbekend wat de ontwikkelingen rondom Branthwaite voor Matthijs de Ligt betekenen. De centrale verdediger wordt eveneens begeerd door Manchester United, maar rondom zijn transfer bestaan nog steeds veel vraagtekens.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!