Manchester United

'United bereikt akkoord met Bayern en Mazraoui: transfer kent nog één voorwaarde'

28 juli om 16:33

Foot Mercato meldt zondag dat Manchester United een overeenkomst heeft bereikt met Bayern München over de transfer van Noussair Mazraoui. Ook is er al sprake van een persoonlijk akkoord tussen club en speler. Voordat de deal beklonken kan worden, moet echter eerst de overstap van Aaron Wan-Bissaka naar West Ham United afgerond zijn. 

Vorige week kwam naar buiten dat Mazraoui naar de Premier League kan verkassen. West Ham en United klopten bij Bayern aan met interesse. Eerstgenoemde club leek aanvankelijk met de rechtervleugelverdediger aan de haal te gaan, maar die transfer ketste af. Mazraoui zette zijn zinnen daarna op een stap naar United en een weerzien met zijn oude Ajax-leermeester Erik ten Hag. 

De kans dat dat gebeuren, is volgens Foot Mercato aanzienlijk. United heeft 25 miljoen euro geboden voor Mazraoui. Dat bod zou door Bayern zijn goedgekeurd. Ook zijn Ten Hag en co. op persoonlijk vlak al rond met de Marokkaans international. 

In kannen en kruiken is het nog niet, want de transfer van Wan-Bissaka naar West Ham moet eerst afgerond worden. Volgens Foot Mercato zijn de club al rond, maar is Wan-Bissaka er nog niet uit met The Hammers

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!