Ajax grijpt naast Eriksen

Ajax dreigt naast Eriksen te grijpen: 'Ik heb een contract, mij is niks verteld'

29 juli om 18:47
Laatste update: 29 juli om 18:47

Christian Eriksen blijft bij Manchester United. Dat maakt de middenvelder bekend in gesprek met The Telegraph. Dat betekent dat Ajax en Anderlecht achter het net vissen.

"Ik heb nog een contract voor één jaar, dus ik ga mijn laatste jaar als speler van United in", steekt Eriksen van wal tegenover The Telegraph. "Mij is niet verteld 'vertrek of verleng', dus in dat opzicht heb ik nog één jaar over op het contract en ik voel me goed, mijn familie voelt zich goed in Manchester en United is een leuke club."

Eriksen kwam vorig seizoen minder aan spelen toe dan hem lief was. "Wat betreft het voetbal, ja, je wilt zoveel mogelijk spelen, maar je denkt ook na over 'Hoe zie ik mezelf, hoe pas ik in het team, hoe spelen ze?' en in die zin voel ik dat ik op een goede plek ben", aldus de Deen. "Ik wil zo lang mogelijk spelen. Zolang ik het gevoel heb dat ik iets te bieden heb en ik me goed voel, zal ik spelen."

Ajax en Anderlecht waren geïnteresseerd in de komst van Eriksen. De Belgische club leek ten opzichte van de Amsterdammers een aantal streepjes voor te hebben en de trainer van Anderlecht liet zich zelfs al uit over de eventuele komst van de middenvelder. De 32-jarige Deen lijkt met deze uitspraken een zomerse transfer in ieder geval uit te sluiten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!