Riemer over Eriksen-interesse Anderlecht

Coach van 'Ajax-concurrent' Anderlecht over Eriksen-gerucht: 'Connecties helpen'

28 juli om 14:43
Laatste update: 28 juli om 15:45

Brian Riemer heeft gereageerd op de geruchten dat Anderlecht aast op Christian Eriksen. De trainer van Anderlecht erkent dat 'connecties kunnen helpen' bij een transfer. Volgens de Deen kent de transfermarkt altijd verrassingen.

Eriksen wordt sinds kort in verband gebracht met een transfer naar Anderlecht, terwijl ook Ajax geïnteresseerd zou zijn. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 bij Manchester United. Na afloop van het gewonnen duel met Sint-Truiden kreeg Riemer bij DAZN de vraag of hij 'misschien geïnteresseerd zou zijn in een creatieve middenvelder met Premier League- en EK ervaring'. "Ken jij misschien iemand?", antwoordde de Deen met een grijns.

"We zijn altijd op zoek naar goede spelers", gaat de trainer van Anderlecht vervolgens serieus op de vraag in. "Connecties kunnen daarbij helpen." Riemer is net als Eriksen Deens en werkte in zijn tijd als assistent-trainer van Brentford met de middenvelder samen. "Transferperiodes zijn gekke verschijnsels."

De naam van Eriksen wordt niet genoemd in het interview, maar het wordt wel duidelijk dat Riemer stiekem op zijn komst hoopt. "Vorig jaar had ook niemand verwacht dat Thorgan Hazard hier zou zijn, tot het de laatste dag toch gebeurde. Net als bij Kasper Schmeichel. Deuren openen en sluiten zich snel."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!