Eriksen laat zich uit over perspectief bij United: 'Wil natuurlijk wel spelen

Eriksen laat zich uit over perspectief bij United: 'Wil natuurlijk wel spelen'

26 juli om 16:59
Laatste update: 26 juli om 18:23

Christian Eriksen wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax, maar in gesprek met Manchester Evening News geeft de middenvelder aan gelukkig te zijn bij Manchester United. Het liefst wil de spelmaker echter op het veld staan.

"Het hangt ervan af wie er komen en wie er gaan", zegt Eriksen over een mogelijk vertrek uit Manchester. "Maar ik ben hier heel gelukkig, mijn familie zit goed in Manchester. Ik heb het goed naar mijn zin bij United. Als voetballer wil je natuurlijk wel zo veel mogelijk spelen, maar daarin moet je ook zelf de trainer overtuigen om je op te stellen."

"Daar ga ik hard mijn best voor doen. Mijn ding doen, en dan zie ik wel waar ik sta. Mijn gevoel is in ieder geval dat ik gelukkig ben bij United. Ik wil nog altijd op het veld staan en natuurlijk blijf ik mezelf, ook als ik niet speel. Dan zal ik helpen waar ik kan, maar ik wil wel voetballer zijn en er niet alleen zijn voor de kleedkamer", besluit de Deen, die voor United 72 wedstrijden speelde sinds zijn komst in 2022.

Sam C bracht eerder naar buiten dat Eriksen in beeld is om Ajax op huurbasis te versterken, maar dat Manchester United de middenvelder liever definitief laat vertrekken, of wil verhuren met een verplichte optie tot koop.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!