Veerman gevraagd naar mogelijk vertrek

Veerman over PSV-vertrek: 'Op dit moment speelt er niets dat ik graag zou willen'

27 juli om 20:14
Laatste update: 27 juli om 20:48

Joey Veerman geeft aan dat er op dit moment niets speelt rond een mogelijk vertrek bij PSV. De 25-jarige spelmaker wacht rustig af wat er gaat gebeuren, maar benadrukt gelukkig te zijn in Eindhoven.

Veerman sloot eerder deze week weer aan bij de selectie van Peter Bosz. Tegen Valencia kwam hij één helft in actie. "Ik ben twee dagen geleden teruggekomen van Sardinië. Ik ben kapot, tering...", grijnst de middenvelder voor de camera van Ziggo Sport. "Donderdag heb ik een opstarttraining gehad en vrijdag de tactische training, dan is 45 minuten wel gelijk pittig."

Veerman heeft de batterijen weer opgeladen na een sterk jaar bij PSV en het EK met Oranje. "Ik ben wel een vrij nuchter persoon, dat is nu wel geweest", stelt de Volendammer over het voor hem teleurstellend verlopen eindtoernooi.

Veerman is blij om weer bij PSV te zijn, maar het is de vraag hoelang hij nog in Eindhoven valt te bewonderen. "Ik heb het vaker gezegd. Je bent kampioen geworden, je hebt twee keer de beker gewonnen en hebt twee heel mooie seizoenen gedraaid. Uiteindelijk ben ik nog hier en op dit moment speelt er niets, waarvan ik denk: dat zou ik graag willen. En waarvan PSV ook denkt dat het een mooi iets is. Dus dan ben ik nog altijd een trotse PSV-speler."

Is Veerman wel toe aan een stap hogerop? "Als speler wil je altijd uitgedaagd worden op een hoog niveau. Kijk, dat heb je bij PSV in de Champions League ook. Zolang ik hier ben gaan we weer vol voor het kampioenschap. Dat heb ik afgelopen seizoen meegemaakt, en is ook geweldig."

Het blijft desondanks de vraag of PSV de selectie compleet weet te houden. "Dat is lastig te zeggen, ze willen het wel vanuit PSV. Maar je weet nooit wat er gebeurt."