'PSV heeft plannen met Land'

'PSV heeft duidelijk plan met toptalent, nieuwe naam toegevoegd aan selectie'

23 juli om 10:37

PSV wil Tygo Land de komende maanden meer 'brengen'. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren hebben bovendien een nieuw talent bij de groep gehaald.

Land maakt geheel volgens plan de nodige minuten in de voorbereiding bij PSV. De Eindhovenaren willen de talentvolle middenvelder de komende maanden meer 'brengen'. Mede door de afwezigheid van Jerdy Schouten en Joey Veerman verloopt de voorbereiding geheel volgens plan bij PSV. Het Eindhovens Dagblad verwacht dat er bij blessures, vormverlies, schorsingen of een opeenstapeling van wedstrijden sowieso kansen komen voor de achttienjarige middenvelder.

Het Eindhovense medium benadrukt dat Land de kansen zelf af zal moeten dwingen. De afgelopen weken zijn er een aantal 'hoopgevende signalen' afgegeven door Peter Bosz en zijn staf. Zo scoorde Land in het oefenduel met Paderborn punten ten opzichte van Richard Ledezma, ondanks dat het talent niet foutloos bleef.

PSV haalt talent bij de selectie

Naast Land heeft PSV nog een speler bij de selectie gehaald. Wessel Kuhn mag zich gaan laten zien bij de Eindhovenaren. Het zeventienjarige talent draaide de voorbereiding mee bij Jong PSV, terwijl menigeen had verwacht dat hij een plek bij het eerste zou krijgen. De centrale verdediger is de vervanger van Michael Bresser, die geblesseerd uitviel tegen Paderborn.