Ajax mengt zich in strijd om oud-PSV-target Nanasi

'Ajax mengt zich in strijd met PSV, Sevilla en Leverkusen om Malmö-ster'

22 juli om 15:06

Ajax zou één van de clubs zijn die in de race is voor Sebastian Nanasi van Malmö FF. Dat meldt de Spaanse krant SPORT. De 22-jarige Nanasi werd eind juni nog gelinkt aan PSV.

De Amsterdammers zouden concurrentie krijgen van Sevilla, Bayer Leverkusen en Werder Bremen als het gaat om Nanasi. PSV wordt door de Spaanse krant niet genoemd als mogelijke nieuwe club van de Zweed. Leverkusen en Ajax worden op dit moment zelfs genoemd als de clubs die de leiding pakken in de race om Nanasi. De buitenspeler zou rond de zeven tot acht miljoen euro moeten kosten.

Nanasi ligt nog anderhalf jaar vast in Malmö, maar er is dus veel interesse in hem. Hij speelde ook al drie keer voor Zweden. Dit seizoen gaf hij acht assists en scoorde hij vijf keer zelf in veertien wedstrijden. Vorig jaar scoorde hij nog elf keer en gaf hij zes assists in 29 officiële wedstrijden. 

De eerdere melding van de interesse van PSV was wel nog voordat de Eindhovenaren Couhaib Driouech aan wisten te trekken. Nanasi speelt op dezelfde positie en dus lijkt het logisch dat de interesse vanuit Eindhoven vervlogen is. Of Ajax het kan gaan winnen van Leverkusen is ook nog maar de vraag, aangezien de Duitsers Nanasi Champions League voetbal kunnen bieden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!