De Telegraaf zaait twijfel over toekomst van Pepi bij PSV

PSV gewaarschuwd: 'De vraag is hoe lang hij nog wil wachten op een basisplek'

22 juli om 07:10

Het is de vraag of en hoe lang Peter Bosz erin slaagt om Ricardo Pepi rustig te houden. Die conclusie trekt De Telegraaf na het dubbele oefenduel van PSV met SC Paderborn, waarin de Amerikaanse spits onderdeel was van het B-team.

Pepi scoorde niet tegen de Duitsers, terwijl zijn concurrent Luuk de Jong dat wel deed voor het A-team. De Telegraaf spreekt van 'een eerste tikje' van De Jong voor Pepi, die vorig seizoen al genoegen moest nemen met een rol als understudy. De Amerikaanse spits bewees als invaller zijn waarde, maar wilde meer. Van een wisseling van de wacht lijkt echter nog géén sprake.

'De vraag is hoe lang Pepi nog wil wachten op een vaste plek in de basis', klinkt het maandagochtend. Er wordt gewezen op het feit dat er de laatste maanden 'het nodige is veranderd' in de situatie van Pepi. Op de voor de Verenigde Staten desastreus verlopen Copa América kwam de Amerikaan amper aan de bak, waarna bondscoach Gregg Berhalter werd ontslagen.

Om in beeld te blijven bij de nog aan te stellen bondscoach van Team USA - richting het WK van 2026 in Amerika, Canada en Mexico - zal Pepi moeten spelen. De Telegraaf: 'Het is de vraag hoe lang hij nog genoegen neemt met een rol op het tweede plan bij PSV.'

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!