Ramaj reageert op bliksemvertrek Ten Rouwelaar: 'Het was wel erg kort'

Ramaj reageert op bliksemvertrek Ajax: 'Was erg kort, ik mocht hem graag'

18 juli om 06:45
Laatste update: 18 juli om 07:16

Diant Ramaj werd verrast door de keuze van Jelle ten Rouwelaar om Ajax kort na zijn aanstelling alweer te verlaten. De keeperstrainer werd verleid door een aanbod van Premier League-gigant Manchester United. 

"Het is zijn keuze, ik wens hem het beste", laat Ramaj optekenen door AjaxLife. De doelman geeft aan goed met Ten Rouwelaar overweg te kunnen en fijn met de 43-jarige keeperstrainer te hebben gewerkt. "Ik mocht hem graag als persoon. Het was alleen wel erg kort. Ik was uiteraard wel verrast door zijn vertrek, maar zo gaan die dingen."

Ramaj geeft aan veel waarde te hechten aan een goede keeperstrainer, omdat hij elke dag met die persoon op het trainingsveld staat. "Een keeperstrainer is voor mij net zo belangrijk als de overige trainers dat zijn voor de veldspelers. Ik heb in mijn relatief korte tijd bij Ajax al veel keeperstrainers gezien, met allen heb ik goed gewerkt."

Ten Rouwelaar gaat als keeperstrainer van Manchester United aan de slag. In Engeland treft hij onder meer de Nederlanders Erik ten Hag, René Hake en Ruud van Nistelrooij.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!