'Feyenoord moet Weghorst zo snel mogelijk voor de neus van Ajax wegkapen'

26 augustus om 15:40
Laatste update: 27 augustus om 10:51

Als Feyenoord Santiago Gimenez verkoopt moeten de Rotterdammers 'zo snel mogelijk' Wout Weghorst voor de neus van Ajax wegkapen. Dat wordt gesteld in #DoneDeal. 'De ideale spits voor Feyenoord, hij past perfect.'

De laatste week van de transferwindow is van start en al het laatste nieuws komst voorbij in #DoneDeal de podcast! Feyenoord neemt afscheid van Justin Bijlow en tegen alle verwachtingen in zou Santiago Gimenez hem toch nog kunnen gaan volgen richting de Premier League. Brian Priske verwacht nog versterking in de slotdagen van de window: welke posities hebben prioriteit?

Bij PSV volgen de ontwikkelingen elkaar nog altijd in hoog tempo op: welke potentiële aanwinsten zou Peter Bosz goed kunnen gebruiken? En welke PSV'ers zouden nog kunnen vertrekken op het laatste moment? Bij Ajax is het ondertussen (té) rustig: de Amsterdammers staan schaakmat en moeten hopen op een klein wonder. Verder komen Michiel Kramer, Teun Koopmeiners, Francisco Conceição, Romelu Lukaku, James Rodriguez en de vriend van Monica Geuze aan bod.

Check de nieuwste aflevering hierboven!