Bij TOTO wedden op een bijdrage van Phil Foden in de EK-finale namens Engeland

Blaffen tegen Oranje, bijten tegen Spanje: maakt Foden Engeland Europees kampioen?

14 juli om 14:00

ADVERTORIAL - Engeland en Spanje vechten zondagavond uit wie er Europees kampioen wordt. Spanje is volgens de bookmakers de gedoodverfde favoriet, maar de Engelsen lijken net op tijd in vorm te komen. Daar is Phil Foden een voorbeeld van. TOTO heeft mooie quoteringen rondom de buitenspeler van Manchester City.

Grijpt Foden zijn clubvorm?

Het seizoen van Foden was bij Manchester City om door een ringetje te halen. De buitenspeler is een onomstreden kracht tussen alle wereldsterren die in Manchester lopen. De Engelsman werd al voor de vierde keer in zijn carrière kampioen van Engeland en had een individuele primeur te pakken. Foden werd uitgeroepen tot beste speler van de Premier League.

Mede door de vorm van Foden wreven ze in Engeland in de handen. Toch viel het op het EK allemaal wat tegen in de groepsfase en de achtste- en kwartfinale, ook voor Foden. Uitgerekend tegen Oranje liet Foden in de halve finale van het toernooi wel zien dat hij het nog in de benen heeft. De Engelsman was bij tijd ongrijpbaar op het middenveld, nam het doel van Bart Verbruggen meerdere keren onder vuur en had zonder de aanwezigheid van Denzel Dumfries zelfs gescoord. TOTO hanteert een quotering van 5.00 voor een goal van Foden tegen Spanje.

Schoten van Foden

Bij TOTO kan je ook kiezen voor schoten van Foden. De quotering voor drie schoten (inclusief eventuele verlenging) van Foden staat momenteel op 2.50. Twee schoten op doel van de Engelsman kunnen je 4.50 opleveren en daarnaast heeft TOTO nog een speciaal verhoogde quotering in petto. Onder de noemer Lekker Man staat een quotering van 2.00 voor een schot van Foden of Dani Olmo op doel vanaf buiten de zestien.

Welkomstactie (24+)

TOTO biedt bij deze finale natuurlijk ook een mooie welkomstactie aan voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij die actie ontvang je voor 50 euro aan Free Bets na een eerste inzet van minstens 10 euro. Bij die eerste weddenschap moet de quotering wel minstens 1.50 zijn. Zodra de wedstrijd waar je op ingezet hebt is afgelopen en de uitslag verwerkt is, ontvang je van TOTO voor 50 euro aan Free Bets. Het zijn er vijf met een waarde van 10 euro per stuk. Klik hier om deel te nemen aan de actie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust