Blind bereid met Ajax te praten voor terugkeer

Routinier zet deur open voor Ajax-terugkeer: 'Zal altijd in gesprek gaan en luisteren'

15 augustus om 06:35
Laatste update: 15 augustus om 06:34

Daley Blind is bereid om te praten over een terugkeer bij Ajax. In gesprek met Radio 538 laat de routinier weten dat hij op zijn plek zit bij Girona, maar altijd bereid is te praten over een terugkeer in Amsterdam.

"Wie weet, ik voel me in ieder geval nog hartstikke fit", vertelt Blind over een terugkeer als speler bij de Amsterdamse club. "Ik speel lekker bij Girona. De mensen bij Ajax en iedereen in de voetbalwereld weet dat ik van de club hou. Als er ooit een gesprek is met ze, dan zal ik daar altijd naar luisteren. We zullen zien wat de toekomst brengt, maar voor nu ben ik gelukkig bij Girona."

Blind maakte woensdag bekend dat hij na 108 interlands stopt als international van Oranje. Deze keuze maakte hij na een goed gesprek met bondscoach Ronald Koeman. De 34-jarige verdediger is nog altijd spelers van Girona en gaat dit seizoen met die ploeg de Champions League in. In de winter van 2023 vertrok Blind bij Ajax, maar hij gaf aan dat hij altijd bereid is om te praten over een terugkeer.