Van Gassel: 'Zit nog veel meer in Driouech'

'Ik zie dagelijks dat er nog véél meer in Driouech zit, maar soms wordt het te'

16 mei om 14:32

Excelsior-doelman Stijn van Gassel acht ploeggenoot Couhaib Driouech rijp voor de stap naar een topclub. De 22-jarige vleugelspits geniet nog altijd serieuze interesse van PSV, nadat een winterse transfer naar de Eindhovenaren op het laatste moment afketste. 

"Hij leek vrij rustig onder het afketsen van zijn transfer en op de club hebben we hem vooral lekker met rust gelaten", blikt Van Gassel terug in gesprek met De Telegraaf. "Als het mij was overkomen? Dat zal een week pijn doen, maar ik weet nu dat hij ook denkt dat het met een reden zal gebeuren. Je hebt ook nog een half jaar om in jezelf te investeren en dat is precies zijn reactie geweest."

Driouech kreeg ook nog te maken met fysiek malheur, maar zat niet bij de pakken neer. "Ik zie dagelijks dat er nog véél meer in hem zit", stelt Van Gassel. "Of ik me wel eens verbaas op de training? Hij is altijd wel een gek persoon op het veld, in de zin van onberekenbaar, met zijn acties uit het niets. Soms moet je ook wat korter op hem zitten, dan wordt het een beetje te, maar dat maakt hem wel de speler die hij is. Het mooiste is dat hij zo hongerig is en weet dat het niet komt aanwaaien."

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV:

Maak een account aan op VoetbalPrimeur en praat mee!