Bij Unibet wedden op de wedstrijd tussen Almería en Barcelona met Lewandowski

Waarom Lewandowski gas wil geven met Barcelona tegen het al gedegradeerde Almeria

16 mei om 15:00

ADVERTORIAL - Barcelona neemt het vanavond in een uitwedstrijd op tegen UD Almeria. Kampioen kunnen ze in Catalonië niet meer worden, maar de tweede plaats ligt wel voor het grijpen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Robert Lewandowski, die zelf ook nog een trofee kan grijpen.

Fitheid

Barcelona speelt vanavond zijn tweede wedstrijd in een tijdsbestek van twee dagen. De Spanjaarden wonnen afgelopen maandag nog met 2-0 van Real Sociedad in een duel dat volgens Xavi toch wel een aanslag is geweest op de fitheid van zijn spelers. De oefenmeester kondigde al aan dat hij wat wisselingen gaat doorvoeren tegen Almeria, met het oog op de fysieke gesteldheid van sommigen. 

Pichichi Lewandowski

Dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet gelden voor Lewandowski. De aanvaller is de enige speler uit de voorhoede die maandag niet vroegtijdig naar de kant ging. Lamine Yamal en Raphinha gingen dat wel. Bovendien is de spits nog verwikkeld in de strijd om de topscorerstitel. Met nog drie wedstrijden op de rol heeft de Pool een achterstand van drie goals op Artem Dovbyk, die spits van Girona die al één wedstrijd meer in actie kwam. 

Afgelopen seizoen werd Lewandowski ook Pichichi en om dat voor het tweede jaar op rij te worden, zal hij wat gas moeten gaan geven. Hekkensluiter en degradant Almeria zou wel eens goed in zijn straatje kunnen passen. Unibet hanteert quoteringen van 1.67, 3.65 en 9.50 voor respectievelijk minimaal één, twee en drie goals van de spits.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust