Bij Unibet wedden op de nul van Oranje tegen Schotland

Kan Oranje tegen Schotland voor de vierde keer op rij de nul houden?

22 maart om 15:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal neemt het vrijdagavond op in een oefenduel met Schotland. Het defensief sterke Oranje is gezien het aantal tegengoals die we de laatste wedstrijden tellen in bloedvorm. Unibet heeft een speciaal verhoogde odd rondom de nul voor Oranje.

Luxeprobleem ondanks blessures in defensie

De laatste jaren hebben we in Oranje niets te klagen over de centrale verdedigers. Ook deze interlandperiode heeft Koeman weer genoeg keuze, ondanks de geblesseerde Jurriën Timber, Sven Botman, Micky van de Ven en Stefan de Vrij. De bondscoach heeft nog altijd de beschikking over Lutsharel Geertruida, Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk, Nathan Aké en Daley Blind.

Dat we over giganten beschikken in de verdediging, is ook uit de laatste resultaten af te leiden. Het is alweer vier wedstrijden geleden dat de Oranje-defensie moest slikken. Dat gebeurde twee maal in het duel met Frankrijk, maar daarna werd de nul gehouden in de EK-kwalificatieduels met Griekenland, Ierland en Gibraltar.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je dan hier en maak gebruik van de welkomstactie. Win met een inzet van 1 euro een bedrag van 50 euro wanneer Nederland van Schotland wint!

De odd

Unibet speelt in op een nieuwe clean sheet voor Oranje inclusief overwinning tegen Schotland. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de quotering die normaliter 2.25 was verhoogd naar 3.00. Deze odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de Uitblinker te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust