Hoge odd voor hattrick Luuk de Jong

PSV hoopt op zorgeloze generale richting Dortmund en rekent op geweldige De Jong

8 maart om 10:00

ADVERTORIAL - Luuk de Jong is bezig aan een briljant seizoen bij PSV en de komende periode staat er het nodige op het spel. De Eindhovenaren staan woensdag tegenover Borussia Dortmund in de Champions League, maar spelen eerst vrijdag op bezoek bij Go Ahead Eagles. TOTO heeft hoge quoteringen klaarstaan voor een hoofdrol van De Jong voor een zorgeloze generale richting Dortmund! 

Cijfers liegen niet

Met 21 zeges en drie gelijke spelen is één ding duidelijk: PSV lijkt dit seizoen even de Eredivisie te zijn ontgroeid. Met een voorsprong van tien punten lijkt de landstitel een kwestie van tijd en daarnaast komen er ook individuele prijzen de kant van de Eindhovenaren op. De Jong keek lang tegen een achterstand aan voor de topscorerstitel, maar door de iets minder in vorm verkerende Vangelis Pavlidis en Santiago Gimenez is de Nederlander ze voorbij gestreefd. 

De Jong is dit seizoen de Cody Gakpo van het PSV van weleer: met 22 goals en elf assists in 24 wedstrijden is de spits de MVP van de Eredivisie. Luukinho is dit seizoen de eerste speler in de topcompetities van Europa die 20 keer scoorde én tien assists gaf en dat feit spreekt boekdelen. In de afgelopen negen wedstrijden vond de aanvaller twaalf keer het net én werden vijf assists gegeven, wat voor absurde cijfers zorgt.

Bij TOTO staat een hoge quotering klaar voor een hoofdrol van De Jong. De spits wist dit seizoen al twee keer een hattrick te maken, tegen Excelsior en PEC, en daarmee pak je maar liefst vijftien keer je inleg! Twee treffers van De Jong in de eerste helft levert je een quotering van 14.00 op. Denk je dat De Jong met zijn gevaarlijkste wapen scoort en een kopgoal maakt tegen Go Ahead? Dan pak je 2.75 keer je inleg.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust