'United-spelers bezorgd over trainingen Ten Hag'

'United-spelers bezorgd door veeleisende trainingen van Ten Hag'

4 maart om 15:12

Een aantal spelers van Manchester United vindt de trainingen onder Erik ten Hag te veeleisend. Dat schrijft The Manchester Evening News. Zij denken dat de trainingsintensiteit heeft bijgedragen aan de vele blessures in de selectie van The Mancunians.

De lokale krant benadrukt wel dat het om een minderheid gaat in de United-klamer. Zij zijn evenwel 'bezorgd dat de intensiteit te belastend is'. De hoge werkdruk zou volgens hen hebben bijgedragen aan het blessureleed. United noteerde dit seizoen al 47 gevallen van blessure of ziekte. Alleen Diogo Dalot, Bruno Fernandes en Alejandro Garnacho waren niet korte of langere tijd afwezig met een kwetsuur.

Ook in de derby tegen Manchester City werd Ten Hag weer geplaagd door blessures. De Nederlandse manager moest Jonny Evans en Marcus Rashford gedwongen wisselen. "We werken aan de terugkeer van spelers en ik denk dat in de komende twee weken ook zal lukken, en vooral na de interlandperiode. Hopelijk valt het mee met Jonny Evans en Marcus Rashford, zodat ze herstellen en we over ze kunnen beschikken in de volgende wedstrijd tegen Everton."