Ramaj maakt indruk bij Jong Ajax

Mislintat-aankoop imponeert bij Jong Ajax: 'Er is niets slechts over te zeggen'

1 oktober om 21:25

Diant Ramaj heeft een positieve invloed op de spelers van Jong Ajax. Dat vertelt aanvoerder Nick Verschueren. De Duitse keeper, die Remko Pasveer voor zich moet dulden bij Ajax 1, stelt zich professioneel op bij de beloften.  

"Er is niets slechts over te zeggen", begint Verschueren in gesprek met Ajax TV. Ramaj maakt indruk op de negentienjarige verdediger. "Hij is een hartstikke goede keeper. Hij doet gewoon zijn ding en dat vind ik best knap, want het is een stapje terug voor hem. Ik moet hem daar complimenten voor geven."

Ramaj, die vorig seizoen doorbrak bij Ajax, heeft als taak meegekregen om de talenten dingen bij te brengen. "Zoals wanneer je terug moet stappen en hoe je positie moet kiezen. Als je een meer ervaren keeper achter je hebt, gaat dat makkelijker, omdat hij meer heeft gezien. Dat bevalt dus best prima."

"Ik doe nu elke dag mijn best om weer terug te keren en weer te spelen in officiële wedstrijden, ook voor Jong Ajax. Ik probeer er te zijn en de ploeg te helpen, vandaag was dat Jong Ajax", zei Ramaj twee weken terug al tegen ESPN.