Klap voor Feyenoord en Wieffer: 'Verschrikkelijk'

Grote teleurstelling bij Feyenoord: "Echt verschrikkelijk, echt klote"

23 februari om 00:15
Laatste update: 23 februari om 08:58

De uitschakeling tegen AS Roma komt hard aan bij Feyenoord. Dat beaamt Mats Wieffer, die vooral in de verlenging het gevoel kreeg dat er meer in had gezeten voor de Rotterdammers.

"Ik denk dat deze wedstrijd redelijk gelijk opging. Zij hadden wat goede momenten", analyseert Wieffer in gesprek met ESPN. "In het begin hadden we nog een paar mogelijkheden, maar daarna gingen zij het vastzetten en hadden we het lastiger. Maar vooral op het laatst denk ik dat wij fitter waren en nog kansen kregen in de verlenging. Zij wilden niet meer. Als je dan met penalty's verliest... zuurder kan denk ik niet."

David Hancko en Alireza Jahanbakhsh misten hun strafschop. "Volgens mij schoten ze 'm niet heel slecht in, dus dan kun je ze niet echt iets kwalijk nemen. Het is gewoon heel, heel zuur." Zelf maakte Wieffer vlak voor het einde plaats voor de Iraanse buitenspeler. "Ik bleef maar rennen, dus op een gegeven moment was ik helemaal dood. En Ali kan normaal goede penalty's nemen, dus ik vond dat niet heel raar."

Dat het weer misgaat tegen Roma is een bittere pil. "Het is echt verschrikkelijk. Als we hier hadden gewonnen, dan was dat top geweest. Nu zat iedereen doodstil in de kleedkamer. Het is echt klote, ja", besluit een teleurgestelde Wieffer.