Hoge odd voor schoten op doel Brobbey

Brobbey kan offday in Heerenveen herstellen met artillerie richting Bodø-doel

15 februari om 19:00
Laatste update: 15 februari om 18:49

ADVERTORIAL - Ajax treft donderdag Bodø/Glimt in de tussenronde van de Conference League. De Amsterdammers kunnen een Europees succes goed gebruiken in het teleurstellende seizoen en zullen kijken naar Brian Brobbey, die al maandenlang het verschil maakt. De Lekker Man-special van TOTO richt zich deze keer op Brobbey met een verhoogde quotering voor een schot op doel in beide helften!

Brobbey rode draad voor Ajax

Ajax heeft het dit seizoen zwaar in de Eredivisie en dat is zacht uitgedrukt, maar met een sterke Conference League-editie kan er nog iets worden gedaan aan het gebrek van glans in Amsterdam. Brobbey was tot het duel met sc Heerenveen maar liefst twaalf wedstrijden op rij betrokken bij een doelpunt en kan die reeks weer hervatten. Brobbey gaf de 'assist' voor de eigen goal van Pawel Bochniewicz in het duel in Friesland en kan zijn reeks dus eigenlijk doorzetten.

Zo werkt de Lekker Man-special

TOTO pakt vrijwel elke week uit met de Lekker Man-special, een verhoogde quotering die zich deze keer richt op Brobbey. Weet de sterke aanvaller in beide helften op doel te schieten? Dan pak je 3.50 keer je inleg! Normaliter ligt deze quotering rond de 2.50. De Lekker Man-special is beschikbaar voor alle spelers en kent een maximale inleg van €20.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust