Pak €20 bij een doelpunt bij Feyenoord - Roma

Feyenoord en Roma staan voor zoveelste ontmoeting: pak €20 bij een doelpunt!

15 februari om 09:00
Laatste update: 14 februari om 23:51

ADVERTORIAL - Feyenoord en AS Roma staan weer eens tegenover elkaar op het Europese podium. De Rotterdammers nemen het in eigen huis op tegen de Giallorossi voor de tussenronde van de Europa League. Pak als nieuwe speler bij TOTO €20 wanneer er een doelpunt valt in dit duel! Hoe de actie werkt, lees je hieronder. 

Feyenoord staat de laatste jaren vooral bekend om de inzet van de spelers, maar onder trainer Arne Slot is de club ook heel goed gaan voetballen. Soms vallen er wel verdedigende steekjes en dat zorgt ervoor dat er vrijwel elk duel van Feyenoord een doelpunt valt. De data liegen er ook niet om: sinds juli van vorig jaar was er slechts één doelpuntloze wedstrijd van Feyenoord, recentelijk nog tegen FC Twente. 

Hoe werkt de actie van TOTO?

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Feyenoord -  AS Roma en zet in op 'Over 0,5 goals '.

Valt er een doelpunt in de wedstrijd in De Kuip? Dan pak je €20! Blijft het 0-0, iets wat Feyenoord vrijwel nooit overkomt? Dan verlies je maximaal €1. De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust