Blessure-updates PSV: drietal keert zondag terug bij selectie

'Blessure-updates PSV: drietal keert komende zondag terug in selectie'

5 februari om 17:39
Laatste update: 5 februari om 17:47

Naar verwachting keren Joey Veerman, Malik Tillman en Ricardo Pepi zondag terug in de selectie van PSV. Dat goede nieuws brengt het Eindhovens Dagblad zojuist. Het drietal keert terug na blessureleed. 

Daarmee krijgt hoofdcoach Peter Bosz weer drie opties erbij voor de komende Eredivisie-wedstrijd tegen FC Volendam. Veerman en Tillman ontbraken beiden vier wedstrijden. Pepi kon alleen de wedstrijd tegen Ajax niet meedoen. Veerman en Tillman ontbraken afgelopen zaterdag ook in de topper tegen Ajax. Mede hierdoor moest Bosz puzzelen op het middenveld en was er een basisplaats weggelegd voor Mauro Júnior. Ook centrale verdediger Armel Bella-Kotchap staat op het punt om terug te keren in de selectie. Naar verluidt zal hij over twee weken weer volledig belastbaar zijn. De Duitser zit sinds oktober 2023 in de lappenmand. 

Waar er verschillende spelers terugkomen bij PSV, is de Eindhovense club er ook één kwijt voor een langere periode. Het ED meldt dat Guus Til mogelijk een paar weken aan de kant staat met zijn blessure. Zaterdag ging er plots een streep door de naam van Til. Achter de naam van Sergiño Dest staat een vraagteken, bij hem worden er nog check-ups gedaan. 

PSV neemt het aanstaande zondag om 16.45 uur op tegen Volendam. Mogelijk keren Veerman en Tillman dus terug in de basis bij PSV.