Wedden op doelpunten van Erling Haaland en Ivan Toney bij Unibet

Waarom Man City ondanks de teruggekeerde Haaland moet oppassen voor Brentford

5 februari om 16:00

ADVERTORIAL - Afgelopen weekend werd speelronde 23 gespeeld in de Premier League, maar daar hebben we vanavond nog één wedstrijd van tegoed. Brentford FC neemt het in eigen huis op tegen Manchester City. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Ivan Toney en Erling Haaland, de twee goaltjesdieven die na lange absentie zijn teruggekeerd bij hun clubs.

De terugkeer van Toney en Haaland

Begin december viel Haaland met een blessure uit bij Manchester City. De Noor had last van een botstressreactie in zijn voet en daardoor stond hij een lange tijd aan de kant. Afgelopen woensdag was daar dan toch eindelijk de langverwachte terugkeer van Haaland. De spits viel twintig minuten voor tijd in tegen Burnley en de gretigheid spatte er direct weer vanaf. 

Naast Haaland is ook Toney teruggekeerd van een lange absentie. De afwezigheid van de Engelsman had niets te maken met een blessure, maar met zaken die buiten het voetbal omgaan. Dat betekende wel dat de spits zich fit heeft kunnen houden om er gelijk weer te staan voor Brentford, en dat bewees Toney direct. In de twee wedstrijden die hij sinds zijn terugkeer in actie kwam tegen respectievelijk Nottingham Forest en Tottenham Hotspur, kwam hij tot scoren.

Toney de held in voor hem laatste duel met City

Gezien de historie zal Toney met een big smile toeleven naar het duel met City. De Engelsman weet als geen ander hoe hij de verdediging van The Citizens moet slechten. In november 2022 was Toney goed voor twee goals in het Etihad Stadium, waardoor Brentford met 1-2 van City won.

De odds

Unibet heeft mooie acties in petto rondom Toney en Haaland. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 3.50 staan voor één goal van Toney, één goal van Haaland kan je 1.63 opleveren. Denk je dat beide spelers tot scoren komen? Dan kan je de odd van 4.60 spelen die daarvoor staat.

Klik hier om de weddenschappen rondom Brentford - Manchester City te spelen bij Unibet!

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en profiteer van de welkomstbonus waarbij je voor €50 aan FreeBets kan gaan spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust