'Forse tegenslag voor PSV: zes afwezigen voor topper tegen Ajax'

'Forse tegenslag voor PSV: zes afwezigen voor topper tegen Ajax'

3 februari om 18:34
Laatste update: 3 februari om 18:42

PSV-trainer Peter Bosz moet flink puzzelen voor de wedstrijd tegen Ajax van zaterdagavond. De oefenmeester kan in de Johan Cruijff Arena niet beschikken over Ricardo Pepi, Joey Veerman, Armel Bella-Kotchap, Guus Til, Malik Tillman en Noa Lang, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Van Lang, Bella-Kotchap en Veerman was bekend dat ze het duel met Ajax zouden moeten missen. Tillman, die in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord uitviel, blijkt ook niet fit genoeg. Datzelfde geldt voor Pepi en Til, die er naar verluidt 'enkele weken' uit ligt met een blessure. Pepi, Tillman en Veerman halen naar verwachting de wedstrijd tegen FC Volendam van volgende week.

Door de vele blessures zal Ismael Saibari gelijk zijn basisrentree maken. De 23-jarige middenvelder was de afgelopen maand met Marokko actief op de Afrika Cup en kwam donderdag pas weer terug op De Herdgang. Twee dagen later staat hij aan de aftrap in Amsterdam. Dat geldt ook voor Mauro Júnior, die op het middenveld zal spelen. Jerdy Schouten is de andere middenvelder tegen Ajax.

Ajax en PSV trappen om 20.00 uur af.