Ramaj klaar voor grote test tegen PSV

Ramaj klaar voor grote test tegen PSV: "Bang? Waarom zou Ajax bang zijn?"

3 februari om 16:38
Laatste update: 3 februari om 17:33

Diant Ramaj zit inmiddels goed op zijn plek bij Ajax en heeft zin in de kraker tegen PSV. De sluitpost ziet geen reden om geïntimideerd of angstig te zijn voor de overtuigende koploper van de Eredivisie

Ramaj spreekt zich in een uitgebreid interview met de NOS uit over de topper tegen PSV, die zaterdagavond om 20.00 uur plaatsvindt. Wat Ramaj betreft zijn de plekken op de ranglijst niet doorslaggevend en is er zeker geen sprake van angst. "Bang? Waarom zouden we bang zijn? We kennen de kwaliteiten van PSV, maar we weten ook wat we zelf kunnen. Dit is niet de nummer vijf van de eredivisie tegen de nummer één: dit is Ajax-PSV."

De doelman wordt vooral geloofd vanwege zijn meevoetballende kwaliteiten. Wat Ramaj betreft, is dat niet gek. "Ik ben tot mijn elfde veldspeler geweest. Ik was een rechtsbuiten, vol in de aanval, en voetbalde veel op pleintjes met mijn grote broer en vrienden", aldus Ramaj, die blij is met zijn club. "Het is een goede match. Er zijn veel elementen in mijn spel die goed bij deze club passen."