Wedden op Quinten Timber tijdens Feyenoord - AZ Unibet

Kan Timber wéér de hoofdrol pakken tegen AZ met een goal van buiten de zestien?

4 februari om 10:00

ADVERTORIAL - Na de topper tussen PSV en Ajax is het zondag de beurt aan AZ en Feyenoord. De twee clubs steken allebei niet in hun beste vorm, maar hebben er veel belang bij om een goed resultaat te boeken. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Quinten Timber, die in de vorige editie de hoofdrol opeiste.

AZ en Feyenoord niet op hun best

Zowel AZ als Feyenoord maakt momenteel niet zijn beste periode door. De Alkmaarders ontsloegen onlangs nog trainer Pascal Jansen en zette in zijn plaats Maarten Martens voor de groep, maar dat legt ze tot nu toe windeieren. Sinds Martens voor de groep staat werd er al niet meer gewonnen in de Eredivisie. PEC Zwolle en SC Heerenveen werden door AZ op een gelijkspel gehouden.

Ook Feyenoord heeft wel eens betere resultaten geboekt onder Arne Slot. Na de winterstop werden er twee van de drie wedstrijden met een gelijkspel afgesloten. Dat waren nota bene de thuiswedstrijden tegen NEC en FC Twente. Zowel AZ als Feyenoord is dus flink gebaat bij een goed resultaat om het sentiment weer om te turnen.

Kan Timber weer de show stelen?

Wie zeker niet aan een mindere periode bezig is, is Quinten Timber. De middenvelder van Feyenoord is een vaste waarde in de ploeg van Slot en heeft dit seizoen een hoog rendement. Zo was hij al goed voor zes goals, waarvan hij er één enkele maanden geleden van een flinke afstand in De Kuip maakte.

Dat schieten van afstand is iets wat dit seizoen vaker in het spel van Timber opgesloten zit. Ook in de achtste finales van de KNVB-beker was het weer raak tegen PSV. De middenvelder ontving de bal van Quilindschy Hartman en liet Joël Drommel kansloos met een bekeken schuiver. In de Eredivisie schoot Timber dit seizoen veertien keer van buiten de zestien. Dat moet soms ook wel, aangezien het spel van Feyenoord zich kenmerkt door hetgeen dat ze zich vaak door een muur van verdedigers moeten zien te combineren.

De odds

TOTO heeft mooie quoteringen rondom Timber beschikbaar gesteld. De bookmaker heeft een quotering van 4.50 staan voor één goal van Timber tegen AZ. Denk je dat Timber opnieuw van buiten de zestien kan scoren? Dan is de quotering van 14.00 interessant.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust