Wedden op Manchester City en Nathan Aké bij TOTO

FA Cup-ster Aké wil opnieuw schijnen bij Man City tegen moeilijk scorend Burnley

31 januari om 10:00

ADVERTORIAL - In de Premier League wordt deze midweek een hele speelronde afgewerkt. Onder andere Manchester City komt in eigen huis in actie tegen laagvlieger Bournemouth. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Nathan Aké, die afgelopen vrijdag weer zijn waarde bewees voor de ploeg van Pep Guardiola.

'Nederlandse ster' Aké slaat toe

Manchester City nam het in de FA Cup in een uitwedstrijd op tegen Tottenham Hotspur. De club uit Manchester had al zes jaar lang(!) niet in een uitwedstrijd gescoord tegen Spurs. Lang leek het erop dat dit vrijdag ook niet ging gebeuren, maar in de slotfase was dit toch het geval. Nathan Aké stond op bij een corner. De Oranje-international torende boven iedereen uit en werkte de bal in twee instanties binnen waardoor City een rode verder bekert.

In de Engelse pers waren ze de dag daarna zeer te spreken over het optreden van Aké. 'De Nederlandse ster zorgde ervoor dat de negen duizend meegereisde City-fans alsnog konden juichen , zo klonk het bij de BBC. Aké kan vanavond zijn derde wedstrijd op rij in de basis gaan spelen tegen Burnley, de club die tot nu toe 21 keer tot scoren kwam in de Premier League. Alleen Sheffield United deed het met 17 goals in aanvallend opzicht slechter.

De odds

TOTO heeft mooie quoteringen rondom Manchester City en Aké in petto. De bookmaker heeft een quotering van 1.65 voor wanneer The Citizens zonder tegendoelpunt winnen van Burnley. Denk je dat Aké opnieuw gaat scoren? Dan is de quotering van 6.75 voor één doelpunt van de Nederlander een leuke om te spelen.

Klik hier om de weddenschap(pen) rondom Aké en Manchester City te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust