hoge odd voor schot op doel gakpo en gravenberch

Gakpo en Gravenberch kijken reikhalzend uit naar schiettent op Turf Moor

26 december 2023 om 14:30

ADVERTORIAL - Liverpool FC kan dinsdag tijdelijk de koppositie pakken in de Premier League als het met laagvlieger Burnley FC afrekent. The Clarets kregen dit seizoen al 36 doelpunten tegen en dat getal zullen Cody Gakpo en Ryan Gravenberch hopen op te krikken. Bookmaker JACKS.NL staat klaar met een fraaie wedcombo voor ons Nederlandse duo!

Liverpool staat slechts één punt onder koploper Arsenal en kan Boxing Day afsluiten als koploper. Voor Gravenberch en Gakpo, waarvan de verwachting is dat beide heren in de basis staan, is de missie duidelijk: zoveel mogelijk het doel van Burnley onder vuur nemen op Turf Moor. 

Bookmaker JACKS.NL staat klaar met een fraaie combo: wint Liverpool en schieten Gakpo en Gravenberch allebei minstens één keer op doel? Dan pak je maar liefst 4.90 keer je inleg! Gakpo en Gravenberch maken tot nu toe meer indruk in Europa dan in de Premier League, maar zullen vastberaden zijn om het moyenne flink te laten stijgen tegen het in de degradatiezone verkerende Burnley. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust