'Hoor dat Babadi in belangstelling Feyenoord staat'

Feyenoord lijkt aan coup te denken: 'Babadi zou met Slot hebben gesproken'

1 december 2023 om 13:28

Feyenoord lijkt de situatie van Isaac Babadi bij PSV scherp in de gaten te houden. Het Algemeen Dagblad-verslaggever Mikos Gouka hoort dat de Rotterdammers denken aan de komst van de achttienjarige aanvallende middenvelder.

Babadi beleefde een flitsende start van het seizoen, met onder meer een sterk optreden in het duel om de Johan Cruijff Schaal. Uiteindelijk verloor hij echter de concurrentiestrijd van spelers als Guus Til, Ismael Saibari en Malik Tillman. De jeugdinternational krijgt nog maar weinig speeltijd van coach Peter Bosz, waardoor het de vraag is of hij zijn aflopende contract gaat verlengen. Feyenoord lijkt op het vinkentouw te zitten.

"In de wandelgangen hoor je dat Isaac Babadi, die nog niet heeft bijgetekend bij PSV, in de belangstelling staat bij Feyenoord", vertelt Gouka in de AD Voetbalpodcast. "Dat heb ik gecheckt bij mensen en er zou een gesprek geweest zijn tussen Slot en Babadi. Maar Slot zegt dat hij die jongen nog nooit gesproken heeft. Toen heb ik het ook bij de directie gecheckt en zij geven ook aan dat het een heel interessante speler is, maar (nog) niet aan de orde is."

De clubwatcher van de Rotterdammers denkt zelfs dat Feyenoord er goed aan doet om Babadi zo snel mogelijk naar De Kuip te halen. "Als je Babadi nu voor een miljoen kunt ophalen in de winterstop, dan ga je zeker richting de vijftien miljoen als hij deze ontwikkeling doorzet", meent Gouka.