Sneijder en Van der Meijde zien Taylor opfleuren door verliefdheid

Sneijder en Van der Meijde zien reden voor 'opfleuren' Taylor: 'Dat helpt gewoon'

28 november 2023 om 13:19

Andy van der Meijde en Wesley Sneijder zijn het volledig met elkaar eens over Kenneth Taylor: de middenvelder speelt beter door verliefdheid. In Veronica Offside vertellen de twee oud-spelers van Ajax dat hij hierdoor een beter gevoel kan hebben en Sneijder spreekt zelfs uit ervaring

"Dat kan zeker hoor", vertelt Sneijder na een vraag over de relatie van Taylor. "Die jongen heeft nu misschien een goed gevoel. Gaat met een lekker idee naar de club in de ochtend en weet ook dat hij goed thuis komt. Heerlijk man. Daar kan je echt van opfleuren ja. Jij hebt toch ook dat je met een lekkerder gevoel hierheen komt, als het thuis allemaal goed gaat." Taylor zou een nieuwe relatie hebben met influencer Jade Anna, ook al heeft hij dit zelf nog niet bekendgemaakt. Afgelopen wedstrijd werd hij man van de wedstrijd bij de Amsterdammers.

"Misschien is hij daarom wel wat fitter", grapt Van der Meijde eerst over de nieuwe liefde van Taylor. Daarna vertelt ook hij serieus over die gevoelens. "Natuurlijk krijg je meer energie als je verliefd bent. Je voelt jezelf ook een stuk positiever." Sneijder vertelt zelfs dat hij dit zelf voelde tijdens het WK 2010. "Ja precies. Dat werkt gewoon hoor. Maar volgens mij werkt dat eigenlijk bij iedereen."

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!