Jade Anna lijkt te hinten op relatie met Kenneth Taylor

Buitenspel: Jade Anna hint met Insta-story op relatie met Ajax-middenvelder

26 november 2023 om 15:30
Laatste update: 26 november 2023 om 15:41

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Jade Anna aanwezig bij Ajax - Vitesse
Weinig mensen twijfelden er nog aan dat Kenneth Taylor en Jade Anna van Vliet een relatie hebben. Het tweetal werd eerder al samen gespot in Antwerpen en op Schiphol, maar op Instagram bleef het vooralsnog stil omtrent het vermeende kersverse liefdeskoppel. Tot zaterdagavond, tijdens Ajax Vitesse. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna plaatste eerst een selfie vanaf de tribune en deelde vervolgens een foto met de uitslag van het duel in de Johan Cruijff ArenA: 5-0. Ook zag een aantal aanwezige Ajax-fans de influencer, die meer dan een miljoen volgers heeft op Instagram, in het stadion. Taylor leek meteen de vruchten te plukken van haar aanwezigheid. De middenvelder, de laatste weken geregeld het mikpunt van kritiek, nam op fraaie wijze de vijfde Ajax-treffer voor zijn rekening.