Lang vertelt over zijn band met Memphis

Lang keek erg op naar Oranje-collega: 'Hij heeft me zó veel geleerd en nog steeds'

28 november 2023 om 12:14

Noa Lang heeft altijd enorm opgekeken naar Memphis Depay. In de Pingelaars Podcast vertelt de aanvaller van PSV dat hij erg veel heeft geleerd van de spits van Atlético Madrid. Helemaal op het gebied van omgaan met wat buitenstaanders over hem zeggen.

"Memphis is echt man", vertelt Lang glimlachend over de aanvaller als het gaat over zijn collega bij Oranje. "Hij is iemand die echt veel bezig is met de nieuwe talenten. Hij is echt een pure jongen. Memphis heeft mij echt heel veel geleerd en dat doet hij nu eigenlijk nog steeds. Vorige week appte hij mij ook ineens, gewoon om te vragen hoe het met mijn hamstring is."

Vooral op het gebied van de media leerde Lang veel van Memphis. De aanvaller van Atlético kreeg vroeger ook veel over zich heen door zijn houding, net als de PSV-aanvaller wel eens heeft gehad. "Geloof mij, wat mensen over Memphis zeggen dat boeit hem echt niets. Nu ik ook geblesseerd ben, zeg maar wat je wilt, maar het interesseert me niet. Praat maar, helemaal goed, ik hoor je. Memphis heeft mij dat echt geleerd."