Noa Lang over Feyenoord - PSV en opmerkelijke uitspraak Bosz

Lang voorspelt Feyenoord - PSV: 'Broer, wij komen dit jaar niet om te spelen'

28 november 2023 om 09:50
Laatste update: 28 november 2023 om 09:50

Noa Lang leeft met veel vertrouwen toe naar de topwedstrijd tegen Feyenoord van komende zondag. De vleugelaanvaller van PSV waagt zich in de podcast Pingelaars zelfs aan een voorspelling: 0-3.

Lang antwoord, zoals hij wel vaker doet, zonder blad voor de mond als hem gevraagd wordt wat hij denkt dat de einduitslag van Feyenoord - PSV gaat zijn. "0-3!", luidt zijn reactie. Vervolgens blikt de Oranje-international terug op de voorbereiding van het eerdere treffen tussen Feyenoord en PSV dit seizoen. De twee teams stonden begin dit seizoen ook al tegenover elkaar, in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Lang kreeg toen van trainer Peter Bosz de opdracht mee om Marcus Pedersen, die uiteindelijk van Feyenoord naar Sassuolo vertrok, met rust te laten. "De trainer zei letterlijk: 'Noa, laat die rechtsback vrij'. Wollah (ik zweer het je, red.), ik hoefde geen druk te zetten. Hij noemde hem een kip zonder kop."

Komende zondag staat Lang, mits hij een basisplaats krijgt, waarschijnlijk tegenover Lutsharel Geertruida. Aan vertrouwen geen gebrek. "Broer, we staan zeven punten voor. Als wij Twente-uit (podcast opgenomen voor de 0-3 zege van PSV) winnen en we winnen uit bij Feyenoord, dan is het inpakken", aldus Lang, die niet snapt dat er vaak gezegd wordt dat PSV tot dusver een makkelijk schema heeft gehad. "Broer, wat zeg jij nou allemaal? Fortuna hebben jullie ook gehad, dat werd 0-0. Bij Sparta spelen jullie 2-2 en winnen wij 0-4. Wie hebben jullie nog meer gehad? RKC, 1-2, winnen jullie met moeite. Wij winnen daar ook 0-4. Broer, wij komen dit jaar niet om te spelen. We hebben alles gewonnen!", aldus Lang, die zich richt tot tafelgenoot Rapper Jack, tevens Feyenoord-fan.