Simeone slijpt de messen voor nieuwe Slot-ontmoeting: 'Ik weet nog wat hij zei'

Simeone slijpt de messen voor nieuwe Slot-ontmoeting: 'Ik weet nog wat hij zei'

4 oktober 2023 om 16:12
Laatste update: 4 oktober 2023 om 17:08

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone heeft teruggeblikt op zijn akkefietje met Arne Slot in 2021. Bij de vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Los Colchoneros gaf de Argentijn zijn collega een duw.

Feyenoord en Atlético stonden destijds in een vriendschappelijk duel tegenover elkaar. Na afloop ging het er alleen niet vriendschappelijk aan toe. Op het moment dat Slot Simeone een hand wilde geven, kreeg de Feyenoord-trainer een duw. "Ik weet niet meer precies waarom, maar ik weet nog wel wat hij zei", zegt Simeone tegen RTL 7. "Hij zei dat ik gefrustreerd was en erg snel boos werd."

"Ik zou zoiets zelf nooit over een collega zeggen", vervolgt Simeone. "Want ik ken hem niet. Ik respecteer altijd het privéleven van trainers tegen wie we spelen." De Argentijnse oefenmeester heeft geen spijt van zijn actie. "Ik heb gezegd wat ik denk."

Simeone en Slot staan woensdagavond voor het eerst sinds het voorval tegenover elkaar. Atlético en Feyenoord trappen om 18.45 uur af in het Wanda Metropolitano.

Bekijk hieronder de duw van Simeone aan Slot terug