Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot doet noodgedwongen en verwachte wissel

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot doet noodgedwongen en verwachte wissel

4 oktober 2023 om 06:59
Laatste update: 4 oktober 2023 om 09:37

Feyenoord hoopt woensdagavond de goede reeks in de Champions League door te zetten, dan moeten de Rotterdammers wel op papier de moeilijkste wedstrijd van de groepsfase winnen. De uitwedstrijd tegen Atlético Madrid staat op het programma. Arne Slot lijkt voor dat duel weer niet te veel te gaan verrassen in zijn opstelling.

Slot moet sowieso dealen met de laatste wedstrijd van de schorsing die Santiago Gimenez moet uitzitten. Daardoor lijkt het erop dat Ayase Ueda zijn debuut in de Feyenoord-basis krijgt. In de eerste wedstrijd tegen Celtic was de Japanner geblesseerd, waardoor er gerouleerd werd tussen drie buitenspelers in de punt. Nu lijkt Ueda fit genoeg om te starten en zal hij één-op-één de plek van Gimenez overnemen. Verder wijzigt Slot niet ten opzichte van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Bij Atlético Madrid geen Memphis Depay vanwege een blessure. Op papier zullen Alvaro Morata en Antoine Griezmann de aanval vormen, maar in de praktijk zal laatstgenoemde een stuk meer naar achteren spelen. Atlético lijkt met vijf verdedigers te gaan spelen, zodat de wingbacks hoog druk kunnen zetten op de achterste linie van Feyenoord. De Spanjaarden speelden het eerste groepsduel gelijk tegen SS Lazio, nadat de keeper van de Italianen in de laatste minuut scoorde.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Hartman, Trauner, Hancko, Geertruida; Timber, Stengs, Wieffer; Paixao, Ueda, Minteh.

Vermoedelijke opstelling Atlético Madrid: Oblak; Hermoso, Witsel, Azpilicueta; Molina, Koke, Saul, Llorente, Lino; Morata, Griezmann.

Alles weten over hoe Atlético Madrid aantreedt tegen Feyenoord? Check de video: