Bakayoko-verlenging

'Spel op de wagen: PSV en Bakayoko hebben eerste gesprek over verlenging gevoerd'

2 oktober 2023 om 23:25
Laatste update: 2 oktober 2023 om 23:25

PSV heeft de onderhandelingen met Johan Bakayoko over een nieuwe verbintenis geopend. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. 

Het ED maakte vorige week al bekend dat PSV bezig is met een contractverlenging van Bakayoko. De Eindhovenaren hopen de Belgische vleugelaanvaller, die nog een contract heeft tot medio 2026, in ieder geval te verleiden van één jaar extra. Het liefst ziet PSV hem twee jaar vastplakken aan de huidige verbintenis. 

Het eerste gesprek tussen vertegenwoordigers van PSV en het management van Bakayoko heeft inmiddels plaatsgevonden. Of de club en speler elkaar al hebben gevonden in de eerste ontmoeting, is vooralsnog niet duidelijk. 'Wordt vervolgd', tekent het ED op. 

Bakayoko is uitstekend begonnen aan dit seizoen. De rechtsbuiten, die op Deadline Day nog interesse genoot uit de Premier League, kwam in de eerste zeven competitiewedstrijden telkens in actie. Daarin was hij goed voor twee assists. Dinsdagavond mag hij (waarschijnlijk) opnieuw aan de bak, als PSV het in de Champions League opneemt tegen Sevilla.