De Mos ziet 'Ketchup' door het ijs zakken bij PSV: 'Die kan het niveau niet aan'

De Mos ziet 'Ketchup' door het ijs zakken bij PSV: 'Die kan het niveau niet aan'

2 oktober 2023 om 16:30

Aad de Mos is nog niet echt onder de indruk van PSV-aanwinst Armel Bella-Kotchap. In gesprek met het Eindhovens Dagblad, noemt hij dat de Duitser het niveau nog niet aankan en verzint hij de bijnaam ‘Ketchup’ voor de centrumverdediger.

"Het niveau kan hij nog niet aan dat zie je aan hem", vertelt De Mos over Bella-Kotchap. "Hij is ongelukkig. Bij de eerste aanname springen ballen weg en goede inspeelpasses lukt hem ook niet. Soms komt hij ineens met een lobje eroverheen en dan wil hij Malik Tillman en Joey Veerman nadoen. Het niveau ligt heel hoog, want je moet echt een goede speler zijn wil je nu bij PSV in de selectie komen."

Dinsdag speelt PSV tegen Sevilla in de Champions League en daar heeft De Mos wel vertrouwen in. "PSV gaat die wedstrijd winnen. Ik denk met 2-0 in eigen huis. Het is wel een leuke ploeg met veel oudere spelers. Sergio Ramos en Ivan Rakitic bijvoorbeeld. Maar zoals ik het nu zie ben ik erg enthousiast. Dan hoop je dat het niet een Janneke en Mieke-wedstrijd gaat worden."

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: