Driessen dolt met Van Praag: 'Wil best samen in de rvc, expert op veel gebieden'

Driessen dolt met Van Praag: 'Wil best samen in de rvc, expert op veel gebieden'

1 oktober 2023 om 15:22
Laatste update: 1 oktober 2023 om 18:26

Michael van Praag moet binnenkort de rust laten wederkeren bij Ajax, maar Valentijn Driessen wil best een handje helpen. De journalist stelt dollend voor om samen met Van Praag in de rvc te gaan zitten. 

Driessen en Van Praag spreken elkaar tijdens de uitzending van het NH Radio Sportscafé. Van Praag is niet onder de indruk van de constante kritiek van Driessen en stelt dat deze zelf verantwoordelijkheid moet nemen. "Mensen willen niet dat ik een club leid", reageert Driessen. "Maar ik wil best met jou in de raad van commissarissen van Ajax. Een persexpert? Ik denk zelfs expert op meerdere gebieden."

De journalist van De Telegraaf is van mening dat er veel is weggekeken bij de Amsterdammers. "Met Mislintat had ik al heel snel door dat het niets zou worden bij Ajax. Er lopen heel veel mensen met verstand rond bij Ajax, maar die hebben dat allemaal niet doorgehad. Wij hebben al heel snel gezien dat dit een foute keuze was voor Ajax", besluit Driessen. "Ik heb het opgeschreven, hoor. Valentijn in de RvC…", reageert Van Praag.