Klopp looft Gravenberch: 'Lange tijd de beste speler van het veld'

Klopp looft Gravenberch: 'Lange tijd de beste speler van het veld'

22 september 2023 om 08:34

Ryan Gravenberch stond donderdagavond in de wedstrijd tegen LASK Linz voor het eerst aan de aftrap bij Liverpool. De oud-Ajacied heeft meteen indruk weten te maken op Jürgen Klopp, zo vertelt de manager na afloop van de wedstrijd voor de camera van TNT Sports.

"Hij speelde erg goed. Hij was een lange tijd de beste speler van het veld, tot op een gegeven moment de frustratie toenam in de wedstrijd. Daar verloor hij zichzelf een beetje in, maar dat is normaal. Als je in ogenschouw neemt dat hij hier nog niet zo lang speelt, zag de afstemming er goed uit." Gravenberch verzorgde bovendien de assist bij de 2-1 van Luis Díaz. Een kwartier voor tijd werd hij gewisseld, maar Klopp benadrukt dat het slechts met kramp te maken had.

Zelf was Gravenberch redelijk tevreden over zijn basisdebuut, zo geeft de middenvelder te kennen via de website van zijn club. "Het was goed, al was ik soms wat slordig. Dat is iets om aan te werken, maar verder was het oké." Vorige week viel Gravenberch, die deze zomer overkwam van Bayern München, ook al in tegen Wolverhampton Wanderers in de Premier League.