Kenneth Perez over reactie Silvano Vos na rode kaart

Perez ziet 'krankzinnige' reactie Vos na rode kaart: 'Het is toch belachelijk'

21 september 2023 om 23:57
Laatste update: 22 september 2023 om 01:58

Kenneth Perez kon zijn ogen niet geloven toen Silvano Vos donderdagavond na zijn rode kaart klapte naar het Ajax-publiek. De middenvelder van de Amsterdammers kreeg in de slotfase van het duel met Olympique Marseille (3-3) zijn tweede gele kaart gepresenteerd, waarna hij onder applaus van de thuisfans van het veld afstapte. 

"Silvano Vos die klapt bij het verlaten van het veld... Terwijl hij net rood heeft gehad", aldus een zeer verbaasde Perez bij ESPN. "Het is toch belachelijk dat je bent ingevallen, rood krijgt en dan meteen gaat klappen naar het publiek. Dat is toch krankzinnig?"

Collega-analist Marciano Vink snapt wel waar de reactie van het publiek vandaan komt. "Ik denk dat het publiek een bepaalde strijdlust bij hem zag. Je moet naar de hele situatie kijken, de club staat in brand en er is een grote roep om eigen spelers. Om erkenning. Dan komt Vos erin, die wel alles gaf in de tweede helft."

Perez houdt ondanks de mening van Vink voet bij stuk. "Je bent toch zó teleurgesteld in jezelf?", besluit de Deen. De achttienjarige Vos viel na 45 minuten spelen in voor Benjamin Tahirovic, volgens Wim Kieft de grote dissonant bij Ajax in de eerste helft.