Reijnders ontvangt lovende woorden van ploeggenoot: 'Hij is speciaal, topspeler'

Reijnders ontvangt lovende woorden van ploeggenoot: 'Hij is speciaal, topspeler'

14 september 2023 om 13:11

AC Milan-aanvaller Christian Pulisic heeft mooie woorden over voor ploeggenoot Tijjani Reijnders. De van AZ overgekomen middenvelder wordt door de Amerikaan geschaard tot de drie Rossoneri-spelers die de meeste indruk maken.

Pulisic kwam afgelopen juli een week eerder dan Reijnders naar Milaan. De kersvers Oranje-international wist al snel een basisplaats af te dwingen en volgens de 24-jarige buitenspeler heeft hij dat zelf afgedwongen. La Gazzetta dello Sport vraagt Pulisic twee of drie spelers te noemen die op trainingen en tijdens wedstrijden indruk op hem maken. "Ruben Loftus-Cheek is een hele goede speler, ik ken hem goed."

"En Reijnders", aldus Pulisic. "Hij heeft heel veel kwaliteiten aan de bal. Hij is speciaal, voor mij is hij toptop. Hij is echt een topspeler van topniveau." De derde speler die Pulisic noemt is Rafael Leão. "Hij is nu al een van de beste spelers ter wereld", is hij lovend over de 24-jarige Portugees.

Reijnders stond tot dusver in alle Serie A-wedstrijden in de basis. Hij werd geen enkele keer gewisseld en produceerde tot op heden één assist.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: