Geluk houdt niet op voor Reijnders: middenvelder heeft meer goed nieuws na debuut

Geluk houdt niet op voor Reijnders: middenvelder heeft meer goed nieuws na debuut

8 september 2023 om 09:13

Tijjani Reijnders kan maar niet stoppen met lachen sinds de start van het nieuwe seizoen. De middenvelder maakte een droomtransfer naar AC Milan, schiet in Italië goed uit de startblokken en maakte donderdag zijn debuut voor Oranje. Naast al die dromen op voetbalgebied komt er ook op persoonlijk vlak een droom uit, hij wordt vader.

"Ik droom hier al van sinds ik zeven/acht jaar ben", vertelt Reijnders over zijn debuut voor Oranje bij Veronica. "Hier kijk je naar uit, aangezien ik vorige keer net niet bij de definitieve selectie zat. Dat je nu je debuut mag maken is dan ook heel mooi. Mijn ouders, mijn vrouw en de familie van mijn vrouw zaten in het stadion." Reijnders kwam in de 65e minuut in het veld voor Marten de Roon.

De ontwikkeling van Reijnders is sinds afgelopen seizoen stormachtig te noemen. "Het is ook heel snel gegaan eigenlijk. Vorig seizoen een heel mooi jaar gehad met AZ. Daarin kon ik me ook al snel ontwikkelen en dan krijg je ook nog deze stap. Een basisplek bij Oranje had ik ook nog niet in mijn hoofd. Dat hoop je stiekem, maar dit half uur was ook al heel mooi. Het is aan mij om dan ook te laten zien dat ik in de basis kan komen."

Maar het mooiste nieuws voor Reijnders kwam al eerder deze week. "Wij zijn inderdaad zwanger ja. Er is een kleine Reijnders op komst", vertelt de van oor tot oor glunderende middenvelder.